Epe

Epe

Epe is een prachtige gemeente in Gelderland met diverse wandelgebieden. Maak een wandeling door de bossen van de Renderklippen, ontdek de Tongerense Heide of wandel door het mooie Landgoed Tongeren. Ook het Hertenpad, Wisselse Veen en het Zandenbos zijn mooie wandelgebieden die zeker een bezoek waard zijn. Kortom, Epe biedt voor iedere wandelaar een mooie en gevarieerde wandelervaring.

Wandelroutekaart Epe

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Epe

Over wandelen in Epe

Een van de hoogtepunten van de regio is Landgoed Tongeren, een prachtig landgoed met diverse wandelroutes. Hier kunt u genieten van de mooie natuur en de rijke geschiedenis van het landgoed.

Maar er zijn ook andere mooie wandelgebieden in Epe te vinden. Zo kunt u een wandeling maken door de bossen van de Renderklippen, een uniek natuurgebied met een afwisselend landschap van bossen, heidevelden en stuifzanden. Hier kunt u volop genieten van de rust en stilte van de natuur.

Een andere mooie wandelroute is het Hertenpad, een wandeling door de bossen en langs de heidevelden bij het dorpje Emst. Hier kunt u prachtige vergezichten bewonderen en genieten van de rust en stilte van de natuur.

Ook de Tongerense Heide is een prachtig wandelgebied. Dit gebied biedt uitgestrekte heidevelden en mooie bosgebieden om doorheen te wandelen. Hier kunt u genieten van de rust en stilte van de natuur en mooie uitzichten op de omgeving.

Tot slot biedt de omgeving van Epe nog vele andere mooie wandelgebieden, zoals het Wisselse Veen en het Zandenbos. Beide gebieden bieden mooie wandelpaden door de natuurlijke omgeving en zijn zeer geschikt voor een heerlijke wandeling.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland