Over AlleWandelRoutes.nl

Leuk dat je interesse hebt in deze website. Ik ben Tim en ik ben de oprichter van AlleWandelRoutes.nl. Ik heb deze website in 2021 opgericht uit mijn eigen frustratie in het zoeken van wandelroutes.

Ik loop het liefst gemarkeerde wandelroutes zodat je niet steeds op je telefoon hoeft te kijken waar je heen moet. Gelukkig heeft Nederland veel gemarkeerde routes, maar helaas was er geen overzicht met alle gemarkeerde wandelroutes. Daarom besloot ik deze website op te richten.

Waarom ik jou hulp nodig heb

Er zijn duizenden gemarkeerde wandelroutes in Nederland en het is onmogelijk om ze allemaal zelf te lopen. Ik doe heel erg mijn best maar helaas kan ik ze nooit allemaal zelf lopen om foto’s te nemen en een routebeschrijving te schrijven.

Daarom heb ik jouw hulp nodig om AlleWandelRoutes.nl compleet te maken. Als je een route hebt gelopen, zou je dan wat foto’s willen maken en een korte routetekst willen schrijven? Je kunt deze vervolgens naar mij toesturen via dit formulier of het email adres info@allewandelroutes.nl.

Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

Doneren

Deze website en alle functies erop zijn gratis te gebruiken. Ook worden er geen advertenties getoont op de website. Dit wil ik graag zo houden, alleen het probleem is dat er dan helemaal geen middelen beschikbaar zijn om deze website te onderhouden en te ontwikkelen.

Sinds het begin van deze website, heb ik hiervoor zelf de kosten gedragen. Helaas wordt dat steeds lastiger omdat er steeds meer mensen op de website komen, wat leid tot hogere kosten. Ook wordt de website steeds complexer en zou ik graag verder willen uitbreiden door nieuwe functies toe te voegen.

Daarom doe ik een beroep op jou, zou je kunnen helpen door een donatie te doen te doen? Je kunt een eenmalige donatie doen of maandelijks bijdragen via de link hieronder:

Alle donaties worden enkel gebruikt om deze website te onderhouden of nieuwe functies te ontwikkelen. Via het platform PetJeAf.nl (link hierboven) houd ik je op de hoogte hoe de donaties worden gebruikt.

Samenwerken

Ben jij een fanatieke wandelblogger/influencer, dan zou ik graag met je samenwerken. Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik opzoek naar mensen die foto’s en routebeschrijvingen willen delen op AlleWandelRoutes.nl.

Als wandelblogger/influencer ben jij hier expert in. Daarom denk ik dat wij op een mooie manier kunnen samenwerken.

Als jij mooie foto’s en/of tekst kan maken voor AlleWandelRoutes.nl dan kan ik een linkje toevoegen naar jouw website of socialmedia kanaal. Hierdoor heb je gebruikers van deze website en je breid je publiek uit met wandelaars die opzoek zijn naar inspiratie.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via: info@allewandelroutes.nl