Barneveld

Barneveld

Barneveld is een prachtige plek om te wandelen en te genieten van de natuur. Een van de hoogtepunten van deze regio is het Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Dit indrukwekkende landschap biedt uitgestrekte duinen en heuvels, omgeven door bossen en heidevelden.

Wandelroutekaart Barneveld

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Barneveld

Over wandelen in Barneveld

Een wandeling door Kootwijkerzand is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het is een geweldige plek om te genieten van de schoonheid van de natuur, om te wandelen, te picknicken of te ontspannen in de zon. Het is ook een ideale plek om te fotograferen, vooral tijdens de zonsopgang of zonsondergang.

Als je liever wat meer actie hebt tijdens het wandelen, kun je ook de omgeving van Barneveld verkennen. Er zijn veel wandelpaden die je langs pittoreske dorpjes, historische boerderijen en prachtige landschappen leiden. De Veluwe, waar Barneveld deel van uitmaakt, biedt ook talloze fietsroutes, zodat je ook op de fiets de omgeving kunt verkennen.

Naast Kootwijkerzand biedt Barneveld ook andere mooie natuurgebieden. Zo is er bijvoorbeeld het Schaffelaarsebos, een prachtig bosgebied met oude beuken en eikenbomen. Hier kun je genieten van de rust en stilte van de natuur en de vogels en andere dieren die hier leven.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland