Putten

Putten

Wandelroutekaart Putten

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Putten

Over wandelen in Putten

Er zijn verschillende prachtige gebieden die geschikt zijn om te voet te verkennen. Het Speulder- en Sprielderbos is zo’n gebied, waar je kunt genieten van het boslandschap en de vele wandelpaden die door het gebied lopen.

Een ander mooi gebied is de Krachtighuizerheide, waar je door de heidevelden en bossen kunt wandelen. Dit gebied is vooral prachtig in de zomer, wanneer de heide in bloei staat.

Daarnaast is het Kieftveen een aanrader voor wandelaars die willen genieten van de natuur. Dit natuurgebied biedt een diversiteit aan flora en fauna en heeft verschillende wandelpaden die langs de meren en moerassen lopen.

Ook de omgeving van Putten biedt diverse mooie wandelgebieden. Denk bijvoorbeeld aan de Veluwe, met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. Hier kun je uren wandelen en genieten van de rust en stilte van de natuur.

Kortom, Putten heeft veel te bieden voor wandelaars die op zoek zijn naar mooie wandelgebieden. Of je nu wilt wandelen door de bossen, heidevelden of meren, je zult zeker een geschikt wandelgebied vinden in Putten.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland