Oisterwijk

Oisterwijk

Temidden van de prachtige natuur van de provincie Noord-Brabant, Nederland, is Oisterwijk een geweldige bestemming om te wandelen. Of je nu graag wandelt in de natuur of liever door de stad slentert, Oisterwijk heeft voor elk wat wils.

Wandelroutekaart Oisterwijk

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Oisterwijk

Parkeerplaats Burg. vd Oeverweg

Over wandelen in Oisterwijk

Een van de mooiste plekken om te wandelen in Oisterwijk is bij de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Dit gebied is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland en biedt prachtige bossen, vennen en heidevelden. Het is een uitstekende plek om te genieten van de rust en stilte van de natuur en om te ontspannen. Je kunt hier heerlijk wandelen langs de mooie vennen en genieten van het geluid van de vogels en het kabbelende water.

Naast het wandelen bij de Oisterwijkse Bossen en Vennen, zijn er ook verschillende andere mooie wandelroutes in de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen langs de mooie lanen van het oude landgoed De Rosep, waar je kunt genieten van de mooie tuinen en het prachtige landschap. Of je kunt een wandeling maken door de historische straatjes van het oude centrum van Oisterwijk, waar je kunt genieten van de oude architectuur en de sfeervolle omgeving.

Als je van wandelen in de natuur houdt, zijn er verschillende andere mooie gebieden in de omgeving van Oisterwijk waar je kunt wandelen. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Kampina, een prachtig natuurgebied met heidevelden, bossen en vennen.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant