Ede

Ede

Ede is een prachtige gemeente gelegen op de Veluwe en biedt tal van mogelijkheden om te wandelen. Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Er zijn verschillende mooie wandelroutes die u kunt verkennen en de regio biedt voor elk niveau een geschikte wandeling.

Wandelroutekaart Ede

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Ede

Parkeerplaats Wekeromse Zand

Over wandelen in Ede

Eén van de populaire gebieden om te wandelen in Ede is de Ginkelse Heide. Deze heide ligt aan de rand van Ede en biedt verschillende wandelroutes door de heidevelden en bossen. Hier kunt u genieten van de rust en stilte van de natuur en het prachtige uitzicht over de omgeving.

Een andere mooie plek om te wandelen is het Edese Bos. Dit bos heeft verschillende wandelroutes die u kunt verkennen en biedt een prachtige omgeving om te wandelen. Hier kunt u genieten van de verschillende bomen en planten die u onderweg tegenkomt en het prachtige uitzicht op het omringende landschap.

Ook het Binnenveld, een gebied tussen Ede en Wageningen, biedt tal van mogelijkheden om te wandelen. Hier vindt u verschillende mooie wandelroutes door de natuur, langs weilanden en boerderijen. Het gebied is geliefd onder vogelliefhebbers vanwege de vele vogels die hier te vinden zijn.

Tot slot is er de Sysselt, een bosgebied ten westen van Ede. Dit gebied heeft een aantal mooie wandelroutes door de bossen en langs de heidevelden. Hier kunt u genieten van de rust en stilte van de natuur en het prachtige uitzicht over de omgeving.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland