Doesburg

Doesburg

Het charmante stadje Doesburg, gelegen in de Achterhoek, is  bij uitstek geschikt is om te voet te verkennen. Het oude centrum van Doesburg met zijn smalle straatjes en oude gebouwen biedt een schilderachtige omgeving voor een rustgevende wandeling. Langs de oevers van de majestueuze rivier de IJssel zijn er ook tal van wandelpaden die u meenemen door prachtige natuurgebieden en langs historische gebouwen.

Wandelroutekaart Doesburg

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Doesburg

Koepoortstraat Doesburg

Over wandelen in Doesburg

Een andere geweldige plek om te wandelen in de buurt van Doesburg is het nabijgelegen Angerlo. Dit kleine dorpje is rijk aan groene velden en bossen, waardoor het perfect is voor wandelaars die op zoek zijn naar rust en stilte. Er zijn verschillende wandelroutes die in zowel Doesburg als Angerlo beginnen, en u meenemen door prachtige landschappen en langs historische bezienswaardigheden, zoals oude boerderijen en kerkjes.

Door zowel Doesburg als Angerlo te verkennen, krijgt u de kans om de prachtige natuurlijke schoonheid van de Achterhoek te ontdekken en de rijke geschiedenis van deze regio te verkennen. Of u nu geïnteresseerd bent in wandelen door historische stadjes of het verkennen van landelijke gebieden, er is voor elk wat wils in deze prachtige regio van Nederland.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland