Buren

Buren

De gemeente Buren is een prachtige regio om te wandelen. Het landschap wordt gekenmerkt door rivieren, dijken, polders en pittoreske dorpjes. Of je nu een beginner of een ervaren wandelaar bent, Buren biedt voor elk wat wils.

Wandelroutekaart Buren

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Buren

Over wandelen in Buren

Een mooie plek om te wandelen in Buren is langs de oevers van de Linge. De Linge is een idyllische rivier die door de regio stroomt en biedt vele mooie wandelpaden en pittoreske plekjes om te pauzeren. Je kunt langs de rivier wandelen door de weelderige uiterwaarden en genieten van de rustgevende omgeving.

Ook het historische stadje Buren zelf is een bezoek waard. De oude stadsmuren en historische gebouwen bieden een mooie achtergrond voor een wandeling door de geplaveide straten. In het stadje kun je genieten van de lokale specialiteiten en even pauzeren op een van de gezellige terrassen.

Daarnaast biedt de gemeente Buren vele kilometers aan fiets- en wandelpaden door de mooie polders en langs de dijken. Je kunt er genieten van het prachtige uitzicht over het landschap en de karakteristieke boerderijen.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland