Zeist

Zeist

Zeist is een geweldige plek voor wandelliefhebbers. Met het prachtige Zeisterbos en vele historische landgoederen en kerken biedt Zeist diverse mooie wandelroutes. Of je nu van natuur of historie houdt, Zeist heeft voor elk wat wils. Trek je wandelschoenen aan en ontdek deze mooie plaats te voet.

Wandelroutekaart Zeist

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Zeist

Over wandelen in Zeist

Het prachtige Zeisterbos is een van de meest populaire bestemmingen voor wandelliefhebbers. Dit bos is een uitgestrekt natuurgebied met vele wandelpaden die je langs mooie bossen, heidevelden en vijvers voeren. Het Zeisterbos is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Een andere mooie wandelroute in Zeist is de route langs de landgoederen. Langs deze route kun je genieten van de prachtige landhuizen en kastelen die Zeist rijk is. Je wandelt door mooie parken en tuinen en ziet onderweg historische gebouwen zoals Slot Zeist, een prachtig kasteel dat dateert uit de 17e eeuw.

Een derde wandelroute in Zeist is de route langs de oude dorpskern. Deze route brengt je langs historische panden en kerken en geeft je een mooi beeld van het oude centrum van Zeist.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Utrecht