Rhenen

Rhenen

De gemeente Rhenen is een prachtige plek om te wandelen en biedt veel mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid en historische bezienswaardigheden te ontdekken. Het gebied omvat diverse dorpen, waaronder Elst en Achterberg, en de stad Rhenen zelf.

Wandelroutekaart Rhenen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Rhenen

Over wandelen in Rhenen

Een wandeling door de stad Rhenen leidt je langs historische panden en monumenten, zoals de indrukwekkende Grebbeberg en de Cunerakerk. Daarnaast biedt de stad diverse natuurgebieden en parken, zoals het park bij het oude stadhuis en de uiterwaarden van de Nederrijn.

De dorpen Elst en Achterberg zijn ook een bezoek waard. Hier vind je oude boerderijen, historische kerken en prachtige landschappen. Een wandeling door deze dorpen biedt een inkijkje in het leven op het platteland van Nederland.

De gemeente Rhenen heeft ook veel natuurlijke schoonheid te bieden. Het gebied is rijk aan bossen, heidevelden en rivieren. Een wandeling door het bosrijke gebied van de Grebbeberg biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Daarnaast is de Blauwe Kamer, een natuurgebied aan de oevers van de Nederrijn, een populaire bestemming voor wandelaars en vogelspotters.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Utrecht