Overbetuwe

Overbetuwe

Wandelroutekaart Overbetuwe

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Overbetuwe

Over wandelen in Overbetuwe

De gemeente Overbetuwe heeft veel mooie gebieden om te wandelen. Een van de meest aantrekkelijke gebieden is de Betuwe, die bekend staat om zijn fruitboomgaarden en bloesems. Dit gebied biedt verschillende paden en routes voor wandelaars om te verkennen en te genieten van de prachtige natuur.

Een ander populair gebied is Park Lingezegen. Dit is een groot recreatiegebied met meer dan 1700 hectare aan natuur, cultuur en landschap. Hier vind je verschillende wandelpaden en routes door het park, waaronder het Waterrijk-pad en het Parklandschap-pad.

Ook de uiterwaarden langs de rivieren de Rijn en de Waal zijn een prachtige plek om te wandelen. Hier kun je genieten van mooie uitzichten op de rivieren, de natuur en de historische steden en dorpen langs de oevers.

Daarnaast zijn er ook nog de mooie bossen in de omgeving, zoals het bosgebied tussen Elst en Heteren en het landgoed Loenen. Deze gebieden bieden verschillende wandelpaden en routes door de bossen en zijn een geweldige plek om te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland