Renkum

Renkum

Renkum is een prachtige omgeving om te wandelen en te genieten van de natuur. Er zijn talloze wandelpaden die door de bossen, over de heidevelden en langs de uiterwaarden van de Rijn lopen. Het is dan ook geen verrassing dat wandelen een populaire activiteit is in Renkum.

Wandelroutekaart Renkum

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Renkum

Mariëndaal

Over wandelen in Renkum

Het Renkumse Beekdal is een populaire bestemming voor wandelaars en biedt een prachtig uitzicht op de omringende heuvels en bossen. Dit gebied staat bekend om zijn mooie watermolens en kleine dorpjes, waardoor het een pittoreske en ontspannen sfeer heeft.

De Wolfhezerheide is een andere populaire wandelbestemming in Renkum. Dit gebied biedt mooie bossen en heidevelden rondom het dorp Wolfheze, en is ook de thuisbasis van de Ginkelse heide en het monument voor de Slag om Arnhem. Wandelaars kunnen hier genieten van de prachtige natuur en historische bezienswaardigheden.

Een derde gebied om te verkennen is de uiterwaarden van de Rijn. Dit gebied biedt een uniek landschap en een prachtig uitzicht op de rivier. Wandelaars kunnen hier genieten van de flora en fauna van de uiterwaarden en genieten van de rustige omgeving.

Naast deze gebieden biedt Renkum ook andere mooie wandelgebieden, zoals de bossen en heuvels rondom het dorp, waar wandelaars kunnen genieten van het landschap en de frisse lucht. Kortom, Renkum biedt vele mogelijkheden voor wandelaars die op zoek zijn naar een mooie wandelervaring.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland