Zevenaar

Zevenaar

De gemeente Zevenaar, gelegen in de provincie Gelderland, biedt wandelaars een verscheidenheid aan mogelijkheden om de prachtige natuur te verkennen.

Wandelroutekaart Zevenaar

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Zevenaar

Over wandelen in Zevenaar

Een van de populaire gebieden om te wandelen is de Liemers. Dit gebied staat bekend om zijn vele landgoederen en kastelen en biedt wandelaars een spectaculair uitzicht op de natuurlijke omgeving. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar langs de oevers van de Oude Rijn en door de prachtige natuur.

Een andere mooie locatie om te wandelen is het Rijnstrangen gebied. Dit gebied biedt een uniek uitzicht op het water en de omgeving en heeft verschillende bezienswaardigheden onderweg, zoals historische kerken en oude boerderijen.

Voor wandelaars die van uitdagingen houden, biedt de Montferland heuvels de perfecte wandelervaring. Het gebied heeft verschillende wandelroutes met adembenemende uitzichten op het omliggende landschap, mooie bossen en historische boerderijen.

Als je op zoek bent naar een ontspannende wandeling, dan zijn er verschillende wandelroutes beschikbaar door de groene weiden en langs de rivieren van Zevenaar. Hierbij kun je genieten van de rust en stilte van de natuur.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland