Dalfsen

Dalfsen

Dalfsen is een schitterende gemeente in het prachtige Vechtdal, gelegen in het oosten van Nederland. Het gebied staat bekend om zijn mooie natuur, variërend van uitgestrekte bossen tot aan de kronkelende rivier de Vecht. Voor wandelaars is Dalfsen dan ook een ideale bestemming om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Wandelroutekaart Dalfsen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Dalfsen

Over wandelen in Dalfsen

Een mooi gebied om te wandelen is het landgoed Den Alerdinck, gelegen ten noordoosten van Dalfsen. Hier kun je genieten van een wandeling door een uitgestrekt bosgebied met vele bijzondere bomen en planten. Ook het nabijgelegen Rechterense Veld is een aanrader, een gebied met een afwisselend landschap van bossen, heide en vennetjes.

Voor wandelaars die op zoek zijn naar een kortere wandeling, is er de rondwandeling door het gebied rondom de Vecht. Deze route voert je langs de kronkelende rivier, mooie landgoederen en historische gebouwen.

Tot slot is het Lemelerberggebied een prachtige omgeving om te wandelen, met zijn heuvels, bossen en heidevelden. Hier kun je genieten van mooie uitzichten over het Vechtdal en de rustgevende natuur.

Kortom, Dalfsen is een geweldige plek om te wandelen en biedt wandelaars vele mogelijkheden om te genieten van de mooie natuur en het afwisselende landschap.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Overijssel