Anna’s Hoeve route

3.5 of 5 stars

Vanaf het startpunt Anna’s Hoeve, starten drie wandelroutes, namelijk:

Alle drie de wandelroutes hebben een ander karakter. De eerste wandelroute loopt door een stadspark genaamd Anna’s Hoeve. De tweede route loopt voornamelijk door de bossen en heide. Bij de derde route loop je door allebei de natuurgebieden, daarnaast loop je ook een rondje door Hilversum.

Op deze pagina ga ik verder in op Anna’s Hoeve route de kortste van de drie routes.

Routebeschrijving

Direct vanaf het startpunt, sta je in het stadspark genaamd Anna’s Hoeve. Door dit stadspark lopen een aantal riviertjes en kleine meertjes waar veel eenden, ganzen en aalscholvers zwemmen en vliegen.

Op de bruggen en langs het water heb je prachtige uitzichten over het natuurgebied. Voor een kort ommetje kan ik deze route daarom ook van harte aanraden.

Als je toch in de buurt bent, dan is het leuk om op de berg aan de overkant van de weg te klimmen. Hier heb je uitzicht over het Laarder Wasmeer. Het is een flinke klim, maar het uitzicht boven is het zeker waard!

Route markering

De route wordt over de volledige lengte aangegeven met rode pijlen. Verdwalen is nagenoeg onmogelijk, aangezien de route van alle kanten wordt ingesloten door de wegen en de spoorlijn.

Score

Algemene beoordeling

3.5 of 5 stars

Omgeving

3.5 of 5 stars

Kwaliteit van de wandelpaden

4 of 5 stars

Route markering

2.5 of 5 stars

Over de scores

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *