Goed het nieuwe jaar in

Het is inmiddels twee weken geleden sinds ik het eerste bericht op deze website heb geplaatst. Het idee van deze nieuwsberichten is om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Daarom zal ik regelmatig een kort bericht plaatsen over nieuwe routes die op de website zijn geplaatst en nieuwe functies die ik heb ontwikkeld.

Technische ontwikkeling

Aan de voorkant zie je het waarschijnlijk nauwelijks, maar technisch is de website nagenoeg klaar. Elke wandelroute die wordt toegevoegd wordt automatisch weergegeven op de kaart en daarnaast kan je filteren op aantal kilometers, route types en route beheerder. Er zijn alleen nog niet zo veel wandelroutes om te laten zien.

Indexering wandelroutes

Inmiddels ben ik hard bezig om alle wandelroutes online te krijgen. Ik ben voor het gemak begonnen bij Lelystad (mijn woonplaats). Wandelroutes toevoegen gaat relatief vlot, maar het lastigste is alle wandelroutes uitzoeken.

Officiële wandelroutes (ter plekke aangegeven door bordjes) worden in Google namelijk door elkaar gehaald met niet officiële routes. In Flevoland en omgeving kom ik hier makkelijk uit, maar in de verdere uithoeken van Nederland zal dit een stuk lastiger worden.

Mocht je het leuk vinden om mij te helpen, laat het dan zeker weten! Ik wil graag alle wandelaars van Nederland helpen om routes in de buurt te vinden, maar alleen zal dat heel lastig worden. Jij kan als lokale gids helpen om alle wandelroutes bij jou in de buurt op de kaart te zetten.

Mocht je interesse hebben laat dan even een reactie via info@allewandelroutes.nl

De routes van Lelystad staan er bijna allemaal op, ik heb echter wel al gemerkt dat sommige wandelroutes nauwelijks online te vinden zijn. Deze zal ik later toevoegen als ik ter plekke meer informatie heb verzameld.

Plannen voor de komende weken

De komende weken zal ik vooral bezig zijn om alle wandelroutes in Flevoland online te krijgen. Deze wandelroutes zullen in eerste instantie nog geen eigen tekst of foto’s hebben. Ik voeg namelijk pas tekst en foto’s toe als ik de route zelf heb gelopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *