Woensdrecht

Woensdrecht

De gemeente Woensdrecht is een prachtige bestemming voor wandelaars. Het gebied staat bekend om zijn schilderachtige landschappen en uitgestrekte natuurgebieden. Een van de meest populaire wandelbestemmingen in de omgeving is het Grenspark Kalmthoutse Heide, gelegen op de grens tussen Nederland en België.

Wandelroutekaart Woensdrecht

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Woensdrecht

Over wandelen in Woensdrecht

Het Grenspark Kalmthoutse Heide is een uitgestrekt heidegebied dat zich over meer dan 6000 hectare uitstrekt. Hier kun je genieten van prachtige uitzichten op de ongerepte natuur en de vele verschillende plant- en diersoorten die hier te vinden zijn. De wandelpaden zijn goed onderhouden en er zijn verschillende routes beschikbaar voor zowel beginnende als ervaren wandelaars.

Tijdens je wandeling in het Grenspark Kalmthoutse Heide kun je genieten van de rustige natuur en de frisse lucht. Onderweg kom je langs verschillende meren, bossen en heidevelden. Het gebied is ook rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden, zoals de Kalmthoutse Heidekapel en de Oude Galgen.

Naast het Grenspark Kalmthoutse Heide biedt de gemeente Woensdrecht ook vele andere wandelmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen langs de oevers van de Schelde, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op het water en de omringende natuur.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant