Breda

Breda

De gezellige stad Breda, gelegen in de provincie Noord-Brabant, biedt vele mogelijkheden voor wandelaars. Er zijn verschillende prachtige natuurgebieden in en rondom Breda, waaronder het Mastbos en het Ulvenhoutsebos. Ook is een stadswandeling door deze oude stad een aanrader!

Wandelroutekaart Breda

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Breda

Over wandelen in Breda

Het Mastbos is een van de grootste bossen in Breda en biedt wandelaars een uitgestrekt en afwisselend landschap. Het gebied is ongeveer 5 km² groot en heeft verschillende wandelroutes beschikbaar. Het bos heeft prachtige oude bomen en biedt schaduwrijke plekken om uit te rusten. Het Mastbos is ook de thuisbasis van verschillende soorten vogels en dieren.

Het Ulvenhoutsebos is een ander mooi natuurgebied dat Breda te bieden heeft. Het bos is ongeveer 2 km² groot en biedt wandelaars een afwisselend landschap van bossen, open velden en vennen. Het gebied heeft verschillende wandelroutes, variërend van korte wandelingen tot langere wandeltochten.

Beide bossen bieden wandelaars een prachtige natuurlijke omgeving om te ontdekken en te verkennen. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant