Mook en Middelaar

Mook en Middelaar

Wandelroutekaart Mook en Middelaar

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Mook en Middelaar

Over wandelen in Mook en Middelaar

Een van de meest populaire wandelgebieden in Mook en Middelaar is de Mookerheide. Dit prachtige heidegebied is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad. Tijdens het wandelen op de Mookerheide kun je genieten van de rust en stilte van de natuur en ontdek je de vele planten- en diersoorten die hier voorkomen.

Een ander hoogtepunt van wandelen in de gemeente Mook en Middelaar is de Sint Jansberg. Dit heuvelachtige gebied biedt verschillende wandelroutes, variërend van korte wandelingen tot lange trektochten. Tijdens het wandelen op de Sint Jansberg kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Maasvallei en het nabijgelegen Duitse Reichswald.

Naast de Mookerheide en de Sint Jansberg zijn er nog veel meer mooie wandelgebieden in Mook en Middelaar. Zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken langs de oevers van de Maas, of wandelen door het nabijgelegen Plasmolenbos.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Limburg