Huizen

Huizen

Huizen biedt vele prachtige wandelroutes en parken die perfect zijn om te voet te verkennen. De stad heeft veel groene gebieden en parken die ideaal zijn voor wandelaars.

Wandelroutekaart Huizen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Huizen

Over wandelen in Huizen

Een populaire locatie is bijvoorbeeld het Goois Natuurreservaat, een prachtig natuurgebied met diverse wandelroutes die je door het bos en over de heide leiden. Een andere leuke plek om te wandelen is het Nautisch Kwartier, waar je langs het water kunt wandelen en de vele boten en jachten kunt bewonderen die in de haven aangemeerd zijn. Het is ook de moeite waard om een wandeling te maken langs de oude vissershaven, waar je nog steeds de authentieke sfeer van vroeger kunt ervaren.

Huizen heeft ook veel parken, zoals het Oude Raadhuisplein, waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. Dit plein is omringd door historische gebouwen en heeft een charmante uitstraling. Het Nijverheidspark is ook een populaire wandelbestemming met diverse wandelroutes en veel groen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een iets meer uitdagende wandeltocht, is het gebied rond de Huizer Eng aan te raden. Dit is een heidegebied met verschillende wandelroutes en een prachtig uitzicht over het omliggende landschap.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Holland