Heerde

Heerde

In de provincie Gelderland vind je de gemeente Heerde, een prachtige bestemming voor wandelaars. Heerde biedt een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden en rivieren, wat het een ideale omgeving maakt om te wandelen.

Wandelroutekaart Heerde

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Heerde

Over wandelen in Heerde

Een van de populairste wandelgebieden in Heerde is het natuurgebied de Renderklippen. Dit heidegebied biedt talloze wandelpaden en is vooral bekend om zijn uitgestrekte heidevelden en schaapskudde. Je kunt hier genieten van een rustige wandeling door de heidevelden en bossen.

Naast de Renderklippen biedt Heerde ook de mogelijkheid om langs de IJssel te wandelen. Je kunt hier genieten van de prachtige uitzichten over de rivier en de omgeving. Er zijn diverse wandelroutes beschikbaar, variërend van korte wandelingen tot langeafstandsroutes.

Een andere populaire wandelroute in Heerde is het klompenpad “het Dellenpad”. Dit pad voert je door de bossen en over de heidevelden van het Dellen- en het Tongerense Veen. Onderweg kom je langs diverse historische plekken, zoals een oude waterput en een oude grenspaal.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland