Lochem

Lochem

Lochem is een prachtige plaats in de provincie Gelderland die zich uitstekend leent voor een ontspannen wandeling. Met zijn glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en pittoreske landschappen biedt Lochem een serene en schilderachtige omgeving om te verkennen te voet.

Wandelroutekaart Lochem

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Lochem

Over wandelen in Lochem

Een van de mooiste gebieden om te wandelen is het natuurgebied de Lochemse Berg, met glooiende heuvels en een weids uitzicht over het omringende landschap. Ook het uitgestrekte bosgebied van de Kale Berg biedt een geweldige wandelervaring, met kronkelende paden en een gevarieerde flora en fauna.

Verder kun je een wandeling maken door het historische centrum van Lochem, met zijn karakteristieke straatjes en gezellige terrassen. Ook de omringende dorpen en stadjes zijn een bezoekje waard, zoals het schilderachtige Barchem of het historische stadje Zutphen.

Voor wie graag langs het water wandelt, biedt de omgeving van Lochem volop mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld langs de rivier de Berkel wandelen, die door het landschap meandert en mooie uitzichten biedt. Ook de vele kleine beekjes en stroompjes die door de regio stromen, zijn de moeite waard om te verkennen tijdens een wandeling.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland