Berkelland

Berkelland

De regio Berkelland is een prachtige bestemming om te wandelen. Het gebied is rijk aan afwisselende landschappen, waaronder glooiende heuvels, bossen en uitgestrekte weilanden. Er zijn verschillende mooie plekken waar je kunt wandelen en genieten van de natuur.

Wandelroutekaart Berkelland

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Berkelland

Over wandelen in Berkelland

Een van deze plekken is het Needse Achterveld. Dit is een uitgestrekt natuurgebied waar je kunt genieten van de rust en stilte. Het landschap is afwisselend met bosgebieden, heidevelden en kleine beekjes.

Een ander mooi gebied om te wandelen is het Korenburgerveen. Dit is een uniek natuurgebied met veenmoerassen en vennen. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die je door dit prachtige gebied voeren.

Ook het Hambroekplas is een aanrader. Dit is een groot recreatiegebied met een prachtig meer en omringende bossen. Er zijn verschillende wandelroutes rondom het meer en ook kun je een verfrissende duik nemen tijdens een warme dag.

Voor wie van wat meer uitdaging houdt, is het Lochemse Bos een aanrader. Dit is een uitgestrekt bosgebied met verschillende wandelroutes en uitdagende heuvels. Ook kun je hier genieten van prachtige vergezichten over de omgeving.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland