Oost Gelre

Oost Gelre

Gelegen midden in de acherhoek, is Oost Gelre een prachtige bestemming om te wandelen en te genieten van de natuur. Deze gemeente biedt een gevarieerd landschap dat perfect is om te verkennen tijdens een ontspannen wandeling.

Wandelroutekaart Oost Gelre

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Oost Gelre

Over wandelen in Oost Gelre

Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar in Oost Gelre die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren wandelaars. Zo kun je wandelen door het mooie coulisselandschap met weiden, bossen en boerderijen. Je kunt ook een wandeling maken langs de prachtige Berkel, een rivier die door het landschap van Oost Gelre stroomt.

Als je op zoek bent naar meer uitdaging tijdens het wandelen, dan kun je de uitgestrekte natuurgebieden van Oost Gelre verkennen. Zo kun je wandelen door het Zwillbrocker Venn, een prachtig vogelreservaat net over de Duitse grens, waar flamingo’s en andere zeldzame vogels te zien zijn. Ook het Korenburgerveen, een uitgestrekt hoogveengebied, biedt een mooie wandelervaring.

Oost Gelre biedt niet alleen een mooie natuur, maar heeft ook een rijke geschiedenis die tijdens het wandelen te ontdekken is. Zo kun je langs historische kerkpaden lopen en oude boerderijen en molens bewonderen.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland