Alphen-Chaam

Alphen-Chaam

In het mooie gebied van de gemeente Alphen-Chaam in Noord-Brabant is het fantastisch om te wandelen. Hier vind je een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden en landelijke gebieden. Er zijn verschillende wandelroutes die je door de mooiste plekken van de gemeente leiden.

Wandelroutekaart Alphen-Chaam

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Alphen-Chaam

Over wandelen in Alphen-Chaam

Een populaire wandelroute in Alphen-Chaam is bijvoorbeeld door de Strijbeekse Heide. Tijdens deze wandeling kom je door een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden en vennen. Het is een heerlijke wandeling waarbij je volop kunt genieten van de rust en stilte van de natuur. Vergeet niet om je camera mee te nemen om de prachtige landschappen vast te leggen.

Een andere mooie wandelroute is door de Chaamse Bossen. Dit is het grootste bosgebied van de gemeente en biedt een uitdagende wandeling met veel hoogteverschillen en schitterende uitzichten over het omliggende landschap. Tijdens deze wandeling kun je ook een aantal historische bezienswaardigheden tegenkomen.

Als je liever een landelijk gebied verkent, dan is de Ulicotenseweg route een aanrader. Hier wandel je door het schilderachtige landschap van de gemeente en geniet je van prachtige uitzichten over de weilanden en akkers. Tijdens deze wandeling kun je ook verschillende boerderijen en boerderijdieren spotten.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant