Altena

Altena

De gemeente Altena is een prachtig gebied in de provincie Noord-Brabant dat veel te bieden heeft voor wandelaars. Er zijn tal van wandelroutes die je langs de mooiste plekken van deze gemeente voeren, waaronder de Biesbosch en de Noorderwaard Polder.

Wandelroutekaart Altena

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Altena

Over wandelen in Altena

Wandelen door de Biesbosch is een geweldige ervaring. Het is een uitgestrekt natuurgebied met veel water, waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur. Er zijn verschillende wandelroutes die je door dit gebied voeren, en je kunt hier ook per boot of kano het water op om het natuurschoon van een andere kant te bekijken. Tijdens je wandeling kun je genieten van de prachtige uitzichten over het water en het omringende landschap.

Een andere mooie wandelgebied in Altena is door de Noorderwaard Polder. Dit is een gebied met veel landelijke wegen en mooie uitzichten over de polders. Hier loop je langs oude boerderijen en door de typische polderlandschappen van Noord-Brabant. Het is heerlijk om hier te wandelen waarbij je volop kunt genieten van de rust en stilte van het platteland.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant