Zundert

Zundert

Zundert is een prachtige gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte natuurgebieden en is daarom een populaire bestemming voor wandelaars. Een van de meest populaire wandelbestemmingen in de omgeving is de Oud Buisse Heide.

Wandelroutekaart Zundert

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Zundert

Over wandelen in Zundert

De Oud Buisse Heide is een uitgestrekt heidegebied met vele kilometers aan wandelpaden. Het gebied biedt prachtige uitzichten op de natuur en is rijk aan verschillende plant- en diersoorten. Tijdens je wandeling kom je langs verschillende meren, bossen en heidevelden. Het gebied is ook rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden, zoals de Sint-Willibrorduskerk en de Abdij Maria Toevlucht.

Een andere populaire wandelbestemming in de buurt van Zundert is De Moerse Bossen. Dit uitgestrekte bosgebied biedt vele kilometers aan wandelpaden die langs beken, heidevelden en moerassen lopen. Het gebied is ook rijk aan verschillende plant- en diersoorten en biedt vele mogelijkheden om te genieten van de rustige natuur.

Naast de Oud Buisse Heide en De Moerse Bossen biedt de gemeente Zundert ook vele andere wandelmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen langs de mooie oevers van de Mark, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op het water en de omringende natuur.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant