Doetinchem

Doetinchem

Doetinchem is een prachtige stad in de Achterhoek met tal van mogelijkheden voor wandelaars. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die u door prachtige natuurgebieden en historische bezienswaardigheden voeren.

Wandelroutekaart Doetinchem

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Doetinchem

De Zon

Over wandelen in Doetinchem

Een van de meest populaire wandelgebieden in Doetinchem is de Oude IJssel. U kunt langs de oevers van de rivier wandelen en genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende natuur. Tijdens uw wandeling kunt u ook historische gebouwen bewonderen, zoals oude boerderijen en molens.

Een ander prachtig wandelgebied in Doetinchem is het natuurgebied De Zumpe. Dit gebied omvat een uitgestrekt gebied van bossen, velden en moerassen, waar u verschillende planten- en diersoorten kunt ontdekken. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die u door dit prachtige gebied leiden.

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Doetinchem, kunt u deelnemen aan de Stadswandeling. Deze wandeling voert u langs historische bezienswaardigheden, zoals oude kerken en stadspoorten, en geeft u een kijkje in het rijke verleden van de stad.

Of u nu op zoek bent naar een rustige wandeling door de natuur of juist geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de stad, er zijn tal van wandelmogelijkheden beschikbaar. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek deze mooie stad en omgeving te voet.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland