Tilburg

Tilburg

Tilburg is een bruisende stad in Noord-Brabant, maar ook een ideale uitvalsbasis voor wandelaars. Op slechts een steenworp afstand van de stad vind je prachtige natuurgebieden, waaronder de Loonse en Drunense Duinen. Bij het uitkijkpunt Bosch en Duin heb je een geweldig uitzicht over dit natuurgebied!

Wandelroutekaart Tilburg

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Tilburg

Over wandelen in Tilburg

Tilburg is een bruisende stad in Noord-Brabant, maar ook een ideale uitvalsbasis voor wandelaars. Op slechts een steenworp afstand van de stad vind je prachtige natuurgebieden, waaronder de Loonse en Drunense Duinen en het uitkijkpunt Bosch en Duin.

De Loonse en Drunense Duinen zijn een uitgestrekt gebied van zandverstuivingen, bossen en heidevelden. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van Europa en trekt elk jaar duizenden bezoekers aan. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die je door dit prachtige landschap leiden. Je kunt genieten van de rust en stilte terwijl je wandelt over de zandduinen, door de bossen en langs de heidevelden. Vergeet niet je camera mee te nemen, want de uitzichten zijn werkelijk adembenemend.

Als je op zoek bent naar een panoramisch uitzicht, dan is uitkijkpunt Bosch en Duin een must-see. Dit uitkijkpunt bevindt zich aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen en biedt een fantastisch uitzicht over het gebied. Het is een populaire plek voor wandelaars en natuurliefhebbers om te genieten van de natuur en te ontspannen. Er zijn verschillende wandelroutes die langs het uitkijkpunt lopen, dus je kunt het makkelijk opnemen in je route.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant