Terneuzen

Terneuzen

De gemeente Terneuzen, gelegen in de provincie Zeeland, biedt wandelaars een mooie omgeving om te verkennen. Het is een gebied dat rijk is aan geschiedenis en natuur, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn om te wandelen.

Wandelroutekaart Terneuzen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Terneuzen

Over wandelen in Terneuzen

Een populaire plek om te wandelen is langs de oevers van de Westerschelde, waarbij je kunt genieten van prachtige uitzichten over het water en de omgeving. Een andere optie is om door de bos- en duingebieden van de Braakman te wandelen, waarbij je de kans hebt om verschillende vogelsoorten te spotten.

Ook het historische centrum van de gemeente is een mooie plek om te wandelen. Je kunt hier wandelen langs oude panden en historische monumenten, zoals de imposante sluizen en de jachthaven.

Of maak een wandeling over de Scheldeboulevard en geniet van het uitzicht op het water en de passerende boten. Of verken de verschillende dorpjes en stadjes die de gemeente rijk is, zoals Hoek of Axel.

Kortom, de gemeente Terneuzen biedt verschillende mogelijkheden voor wandelaars, of je nu op zoek bent naar een ontspannende wandeling door de natuur, of juist wilt genieten van historische bezienswaardigheden en mooie uitzichten.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Zeeland