Raalte

Raalte

De gezellige stad Raalte heeft tal van mogelijkheden om te wandelen, zowel in de stad zelf as in de omgeving er omheen. De stad zelf heeft mooie groene parken en een historisch centrum dat zeker de moeite waard is om te verkennen tijdens een stadswandeling. Maar ook buiten de stad zijn er talloze mooie wandelroutes te vinden.

Wandelroutekaart Raalte

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Raalte

Over wandelen in Raalte

Een van de populaire bestemmingen voor wandelaars is de Lemelerberg, gelegen op korte afstand van Raalte. Dit gebied is heuvelachtig en biedt wandelaars een gevarieerd landschap met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Hier kun je genieten van prachtige uitzichten en de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Een andere mooie plek om te wandelen is het bosgebied rondom landgoed Schoonheten. Hier vind je mooie wandelpaden die je langs historische boerderijen, vijvers en weilanden voeren. Een perfecte plek voor een rustgevende wandeling in de natuur.

Voor degenen die op zoek zijn naar langere wandelingen, is het mogelijk om te wandelen langs de Overijsselse Vecht. Dit brengt je langs prachtige uitzichten over het water en het omliggende landschap.

Kortom, Raalte biedt veel mooie plekken om te wandelen in de omgeving. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende wandeling in het bos of een uitdagende tocht in de heuvels, er is voor elk wat wils.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Overijssel