Ouder-Amstel

Ouder-Amstel

Wandelen in de regio rondom Amsterdam is een geweldige manier om de omgeving te ontdekken en te genieten van de natuur en geschiedenis van het gebied. Eén van de bijzondere gemeenten in deze regio is Ouder-Amstel, waar je eveneens prachtige wandelroutes kunt vinden.

Wandelroutekaart Ouder-Amstel

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Ouder-Amstel

Over wandelen in Ouder-Amstel

Een van de meest populaire wandellocaties dichtbij Ouder-Amstel is het Amsterdamse Bos, een groot park met veel verschillende paden om te verkennen. Dit park heeft een groot aanbod aan bezienswaardigheden, zoals meren, stranden en prachtige flora en fauna, waardoor wandelen hier een unieke ervaring wordt.

Ook het natuur- en recreatiegebied de Hoge Dijk in Ouder-Amstel is een schitterende locatie om te wandelen. Er zijn talloze wandelpaden die langs groene weiden en waterwegen slingeren. Wandelaars kunnen genieten van de rust en stilte van het landschap terwijl ze door dit groene gebied wandelen.

Een andere populaire wandelbestemming in Ouder-Amstel is de Oudekerkerplas, een groot meer dat omringd wordt door prachtige natuur. Hier kun je wandelen langs het water en genieten van de rustgevende sfeer van het meer. Het gebied is tevens rijk aan flora en fauna en je kunt hier vele vogelsoorten spotten.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Holland