Oirschot

Oirschot

Wandelroutekaart Oirschot

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Oirschot

Parkeerplaats Logtsebaan

De Spoordonkse Watermolen

Over wandelen in Oirschot

Een bijzondere plek om te wandelen in Oirschot is langs de rivier de Beerze. Deze rivier slingert door het mooie landschap en biedt prachtige uitzichten en ontspannende geluiden van het stromende water. Je kunt langs de oevers van de rivier wandelen en genieten van de mooie natuurlijke omgeving. Het is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en tot rust te komen.

Naast het wandelen langs de rivier, zijn er ook verschillende andere mooie wandelroutes in Oirschot. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen door het historische centrum van Oirschot en langs de vele oude gebouwen, waaronder de Sint-Petrusbasiliek en het voormalige gemeentehuis. Oirschot staat bekend om zijn rijke geschiedenis en er is veel te leren over de culturele erfgoed van het dorp.

Als je liever de natuurlijke omgeving wilt verkennen, kun je een bezoek brengen aan de Oirschotse Heide. Dit is een prachtig heidegebied dat zich uitstrekt over meerdere kilometers en biedt een uitdagend terrein om te wandelen. Hier kun je genieten van de frisse lucht en de rustgevende natuur om je heen.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant