Middelburg

Middelburg

In Middelburg kun je heerlijk wandelen en genieten van de prachtige omgeving. Of je nu de voorkeur geeft aan een korte wandeling door de oude binnenstad of een lange tocht door het omliggende platteland, er is voor elk wat wils.

Wandelroutekaart Middelburg

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Middelburg

Over wandelen in Middelburg

Een wandeling door de oude binnenstad is een aanrader. Er zijn talloze historische monumenten en bezienswaardigheden te bewonderen, zoals de majestueuze abdij en de elegante herenhuizen. Ook kun je genieten van de gezellige sfeer op de terrasjes en langs de grachten.

Voor wie liever de natuur verkent, biedt Middelburg ook diverse wandelroutes in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld genieten van het Zeeuwse landschap met zijn kronkelende kreken en uitgestrekte polders. Of verken de nabijgelegen bossen en ontdek de lokale flora en fauna.

Wandelen is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, maar het is ook een geweldige manier om te ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Dus pak je wandelschoenen en ontdek de prachtige wandelroutes die Middelburg te bieden heeft.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Zeeland