Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een prachtige gemeente in Zuid-Holland en biedt vele mogelijkheden om te wandelen. Het gebied heeft een gevarieerd landschap van parken, bossen, en rivieren, waardoor er voor ieder wat wils is.

Wandelroutekaart Leidschendam-Voorburg

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Leidschendam-Voorburg

Over wandelen in Leidschendam-Voorburg

Een van de hoogtepunten van Leidschendam-Voorburg is het park Vreugd en Rust. Dit park is een ideale bestemming voor een ontspannen wandeling en biedt verschillende wandelpaden die langs het water en door het groen lopen. Tijdens het wandelen kun je genieten van prachtige uitzichten op de omringende landschappen en de vele wilde dieren die er leven, zoals vogels en eekhoorns.

Een ander gebied dat de moeite waard is om te verkennen, is de Veenzijdse Polder. Dit gebied is een van de oudste polders van Nederland en biedt vele wandelpaden door het groene landschap. Tijdens het wandelen kun je genieten van prachtige uitzichten op de weilanden en de vele wilde dieren die er leven, zoals koeien en schapen.

En als je genoeg gewandeld hebt, kun je ook het historische centrum van Voorburg verkennen. Dit charmante dorpje heeft een prachtig oud centrum met gezellige straatjes vol met oude huizen en historische gebouwen. Het is een perfecte plek om even uit te rusten en te genieten van een kopje koffie of thee na een lange wandeling.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Zuid-Holland