Landgraaf

Landgraaf

Landgraaf is een prachtige gemeente gelegen in de Nederlandse provincie Limburg en biedt een groot aantal mooie wandelplekken. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling door het bos of een meer uitdagende wandeling door de heuvels, Landgraaf heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Wandelroutekaart Landgraaf

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Landgraaf

Over wandelen in Landgraaf

Een van de mooiste wandelplekken in Landgraaf is de Brunssummerheide. Dit natuurgebied biedt uitgestrekte heidevelden, bossen en een prachtig ven. Hier kun je genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl je wandelt langs de vele paden en routes die door het gebied lopen.

Een andere mooie plek om te wandelen in Landgraaf is het natuurgebied Strijthagen. Hier vind je heuvels, bossen en valleien en je kunt er heerlijk wandelen langs de vele wandelroutes. Dit gebied biedt ook een aantal mooie uitzichtpunten, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt over de omgeving.

Verder kun je in Landgraaf ook een wandeling maken door het Schutterspark. Dit park biedt mooie wandelpaden, een meer en verschillende speeltoestellen voor kinderen. Het is een perfecte plek om te wandelen met het hele gezin.

Tot slot is er nog het Wormdal, een prachtige vallei waar je heerlijk kunt wandelen langs de oevers van de Worm. Het gebied biedt mooie uitzichten en bijzondere flora en fauna, zoals de zeldzame ijsvogel.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Limburg