Eijsden-Margraten

Eijsden-Margraten

Eijsden-Margraten is een gemeente die in het Zuid-Westen van Limburg ligt, net onder Maastricht. Deze gemeente is zeer de moeite waard om te verkennen. Van glooiende heuvels tot uitgestrekte weilanden, er zijn talloze wandelroutes beschikbaar die je langs de mooiste plekjes van de gemeente leiden.

Wandelroutekaart Eijsden-Margraten

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Eijsden-Margraten

Over wandelen in Eijsden-Margraten

Een populaire bestemming voor wandelaars is het Savelsbos. Dit bosgebied staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna en biedt verschillende wandelroutes die langs hellingen en holle wegen leiden. Daarnaast kun je genieten van de rust en stilte van de omgeving.

Een andere prachtige wandelbestemming is het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Hier kun je wandelen over glooiende heuvels en door kleine dorpjes en gehuchten. Onderweg kun je genieten van de prachtige vergezichten en de pittoreske landschappen die deze regio te bieden heeft.

Eijsden-Margraten biedt ook de mogelijkheid om te wandelen langs de Maas. Deze route voert je langs de oevers van de rivier en biedt de mogelijkheid om te genieten van de rust en schoonheid van het water.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Limburg