Bunnik

Bunnik

De gemeente Bunnik, ten oosten van Utrecht biedt prachtige wandelmogelijkheden. Een daarvan is wandelen langs de Kromme Rijn. Deze rivier stroomt door het hart van de streek en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur. Het gebied rondom de Kromme Rijn is rijk aan flora en fauna, en biedt een diversiteit aan landschappen, van groene weiden tot bossen en akkers.

Wandelroutekaart Bunnik

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Bunnik

Over wandelen in Bunnik

Een wandeling langs de Kromme Rijn is een echte aanrader. Het is een prachtig gebied waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de natuur. De wandelroute loopt langs de rivier en biedt een geweldig uitzicht op de omringende landschappen en historische gebouwen. Ook kun je onderweg genieten van de vele gezellige horecagelegenheden en terrassen langs de route.

Een andere populaire plek om te wandelen is Fort bij Vechten. Dit historische fort maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en biedt een unieke wandelervaring. Het gebied rondom het fort is een oase van rust en biedt prachtige wandelmogelijkheden langs groene weilanden en bossen.

Tijdens een wandeling bij Fort bij Vechten kun je genieten van de geschiedenis en cultuur van de streek, terwijl je geniet van het prachtige landschap. Je kunt ook een bezoek brengen aan het fort zelf, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de waterlinie en de rol die het fort heeft gespeeld in de verdediging van het land.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Utrecht