Houten

Houten

Wandelen in Houten is een geweldige manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid van deze prachtige gemeente in de provincie Utrecht. Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling door het bos of een meer uitdagende wandeling door de weilanden, er is voor elk wat wils.

Wandelroutekaart Houten

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Houten

Fort Fonswijk

Over wandelen in Houten

Fort Fonswijk is een voormalig militair fort dat nu een uniek natuurgebied is geworden. Het fort biedt een fascinerende kijk op de Nederlandse militaire geschiedenis en is een geweldige plek om te wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes die door het fort en het omliggende gebied lopen, waardoor wandelaars kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Het Eiland van Schalkwijk is een prachtig natuurgebied dat aan drie kanten door water wordt omringd. Het gebied is de thuisbasis van verschillende vogelsoorten en biedt een fantastisch uitzicht op het water en de omliggende weilanden. Er zijn verschillende wandelroutes die door het gebied lopen, waardoor wandelaars kunnen genieten van de rust en stilte van de natuur.

Speelbos Nieuw Wulven is een geweldige plek voor gezinnen om te wandelen en te ontspannen in de buitenlucht. Het speelbos heeft verschillende routes die langs verschillende speeltoestellen en activiteiten voor kinderen lopen. Het biedt ook een fantastische gelegenheid om te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Houten.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Utrecht