Brummen

Brummen

Met zijn ligging aan de IJssel en de Veluwezoom biedt de regio Brummen vele mogelijkheden om te genieten van de natuur tijdens een wandeling. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling door het park of een uitdagende hike door de bossen, deze regio heeft voor elk wat wils.

Wandelroutekaart Brummen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Brummen

Over wandelen in Brummen

Een van de mooiste plekken om te wandelen in Brummen is het Nationaal Park Veluwezoom. Dit park biedt vele kilometers aan wandelpaden door gevarieerde landschappen, van bossen en heide tot stuwwallen en uiterwaarden. Hier kun je genieten van de rust en stilte en je laten verrassen door de prachtige omgeving.

Ook de IJsselvallei biedt mooie wandelroutes langs de rivier en door het omliggende landschap. Hier kun je wandelen door de uiterwaarden en genieten van het uitzicht over de rivier en de omliggende landerijen.

Daarnaast zijn er in de gemeente Brummen verschillende landgoederen en kastelen te vinden, zoals het prachtige Landgoed Leusveld en Kasteel Engelenburg. Hier kun je wandelen door de mooie tuinen en langs de historische gebouwen en genieten van de geschiedenis en de prachtige architectuur.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland