Zutphen

Zutphen

De historische stad Zutphen, gelegen in de provincie Gelderland, biedt veel mogelijkheden voor wandelaars die willen genieten van de prachtige omgeving. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling door de stad of een uitdagende tocht door de omliggende natuur, Zutphen heeft voor ieder wat wils.

Wandelroutekaart Zutphen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Zutphen

Over wandelen in Zutphen

Een populaire wandelroute in Zutphen is de Historische Stadswandeling. Deze route voert je door de prachtige oude stad met haar middeleeuwse gebouwen, schilderachtige straatjes en gezellige pleinen. Onderweg kom je langs historische gebouwen zoals de Sint-Walburgiskerk, de oude stadsmuren en de Wijnhuistoren. Deze wandeling biedt een unieke manier om de geschiedenis van de stad te ontdekken terwijl je geniet van de charmante ambiance.

Als je op zoek bent naar meer natuur, dan zijn er verschillende wandelroutes beschikbaar in de omgeving van Zutphen. Een van de populaire gebieden is het prachtige buitengebied de Graafschap. Hier kun je wandelen door weidse landschappen met mooie vergezichten, kabbelende beekjes en pittoreske dorpjes.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland