Zaltbommel

Zaltbommel

Zaltbommel is een mooie stad gelegen aan de oevers van de rivier de Waal en biedt veel mogelijkheden voor wandelen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling door de straten van de stad, of een uitdagende wandeltocht door de natuur, Zaltbommel heeft voor ieder wat wils.

Wandelroutekaart Zaltbommel

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Zaltbommel

Over wandelen in Zaltbommel

Een van de beste manieren om de stad te verkennen is door middel van een stadswandeling. Hierbij wandel je langs de prachtige historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals de St. Maartenskerk en de oude stadsmuren en -poorten. Onderweg zijn er ook veel gezellige cafés en restaurants om even uit te rusten en te genieten van lokale lekkernijen.

Voor degenen die van natuurwandelingen houden, biedt een wandeling door de uiterwaarden een prachtige wandelervaring langs de oevers van de rivier de Waal en door de groene weiden en bossen in de omgeving. Hierbij kun je genieten van historische boerderijen en pittoreske dorpjes. Als je geluk hebt, kun je ook wilde dieren spotten, zoals reeën en bevers.

Voor de meer ervaren wandelaars is er de optie om de heuvels van de Bommelerwaard te verkennen. De wandelroutes langs de dijken en door de polders biedt een spectaculair uitzicht op het omliggende landschap en de rivier de Waal.

Of je nu van wandelen houdt om te ontspannen, om te genieten van de natuur, of om jezelf uit te dagen, Zaltbommel heeft voor ieder wat wils. Trek je wandelschoenen aan en verken deze prachtige stad te voet!

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland