Vught

Vught

Wandelroutekaart Vught

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Vught

Over wandelen in Vught

Als je op zoek bent naar een mooie wandelroute in de omgeving van Vught, dan is een wandeling bij Fort Isabella zeker de moeite waard. Fort Isabella is een voormalig militair terrein dat nu is omgebouwd tot een prachtig park waar je heerlijk kunt wandelen.

Het park biedt een combinatie van groene ruimtes en historische gebouwen. Het fort zelf is een uniek en indrukwekkend bouwwerk dat je zeker gezien moet hebben. Het is gebouwd in de negentiende eeuw en diende als verdedigingswerk voor de stad ‘s-Hertogenbosch.

De wandelroute bij Fort Isabella biedt veel afwisseling. Je kunt wandelen langs de oude vestingwerken, door de groene velden en bossen en langs de oude gebouwen. Tijdens de wandeling kom je ook langs verschillende kunstwerken en monumenten die herinneren aan de militaire geschiedenis van het gebied.

Een hoogtepunt van de wandeling is de uitkijktoren, waar je een prachtig uitzicht hebt over het hele park en de omgeving van Vught. Hier kun je even uitrusten en genieten van het uitzicht voordat je verder wandelt.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant