Tiel

Tiel

Tiel is een prachtige stad gelegen aan de Waal en biedt vele mogelijkheden voor wandelaars. Een van de hoogtepunten van Tiel is de historische binnenstad, waar wandelaars kunnen genieten van de prachtige architectuur en de gezellige sfeer.

Wandelroutekaart Tiel

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Tiel

Over wandelen in Tiel

Naast de binnenstad biedt Tiel ook vele mogelijkheden om te wandelen in de omgeving. Zo is er de prachtige Betuwe, bekend om haar fruitboomgaarden en bloesem in het voorjaar. Wandelaars kunnen hier genieten van de rustige landschappen en de frisse buitenlucht.

Ook het nabijgelegen Landgoed Mariënwaerdt is een prachtige bestemming om te wandelen. Hier vind je uitgestrekte bossen en mooie wandelpaden langs de rivier de Linge. Het landgoed staat bekend om haar biologische landbouw en er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse Landgoedfair.

Tot slot is er de prachtige Uiterwaarden van de Waal, waar wandelaars kunnen genieten van het weidse uitzicht op de rivier en haar omgeving. Kortom, Tiel biedt vele mogelijkheden voor wandelaars die op zoek zijn naar een mooie wandelervaring in een prachtige omgeving.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland