Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland

Het middelste eiland van de provincie Schouwen-Duiveland biedt wandelaars een gevarieerde en mooie omgeving om te verkennen. Het eiland bestaat uit verschillende dorpen en steden, waaronder de populaire toeristische trekpleisters zoals Zierikzee, Burgh-Haamstede en Renesse.

Wandelroutekaart Schouwen-Duiveland

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Schouwen-Duiveland

Over wandelen in Schouwen-Duiveland

In Zierikzee, een historisch stadje met mooie oude panden, kun je bijvoorbeeld een stadswandeling maken langs de monumenten en andere bezienswaardigheden. Of loop langs de haven, waar je de prachtige boten en schepen kunt bewonderen.

In Burgh-Haamstede kun je wandelen door het uitgestrekte bos- en duingebied, wat een unieke en bijzondere ervaring biedt. Het gebied is gevormd door de krachten van de natuur en biedt een bijzonder divers landschap.

In Renesse, een populaire badplaats met uitgestrekte stranden, kun je wandelen langs de kustlijn en genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de duinen. Het gebied is ook populair onder surfers en biedt diverse watersportactiviteiten.

Naast deze plaatsen zijn er nog tal van andere dorpen en steden op Schouwen-Duiveland die de moeite waard zijn om te bezoeken en te verkennen. Wandel door de mooie natuur, de pittoreske dorpjes en langs de historische bezienswaardigheden.

Of je nu op zoek bent naar een korte wandeling of een lange tocht, er is voor elk wat wils op Schouwen-Duiveland. Het eiland biedt een unieke mix van natuur, cultuur en geschiedenis en is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, ontspanning en mooie wandelroutes. Dus, trek je wandelschoenen aan en verken de prachtige omgeving van Schouwen-Duiveland!

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Zeeland