Rheden

Rheden

Met haar prachtige ligging in de Veluwezoom en de IJsselvallei biedt de gemeente Rheden vele mogelijkheden voor wandelaars. Geniet van een mooie wandeling door de uitgestrekte bossen, heidevelden en uiterwaarden. Trek dus snel je wandelschoenen aan en ga op pad in deze mooie gemeente.

Wandelroutekaart Rheden

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Rheden

Over wandelen in Rheden

Een van de hoogtepunten van de gemeente is het Nationaal Park Veluwezoom, dat een verscheidenheid aan wandelgebieden biedt. Wandelaars kunnen genieten van de prachtige bossen, heidevelden en uitgestrekte landschappen die het park te bieden heeft.

De uiterwaarden van de IJssel zijn ook een prachtige plek om te wandelen en bieden een uniek uitzicht op de rivier. Hier kunnen wandelaars genieten van het landschap en de vele vogelsoorten die in het gebied te vinden zijn.

Een ander mooi wandelgebied in Rheden is de bossen rondom het dorp. Hier kunnen wandelaars genieten van de natuur en de frisse lucht terwijl ze zich een weg banen door de bospaden. De heuvels en valleien van het gebied bieden ook prachtige uitzichten op de omgeving.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Gelderland