Maasgouw

Maasgouw

Maasgouw is een gemeente gelegen in de provincie Limburg. Het gebied biedt prachtige natuurgebieden en is dan ook een ideale bestemming voor wandelaars die op zoek zijn naar een mooie en gevarieerde omgeving om te verkennen.

Wandelroutekaart Maasgouw

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Maasgouw

Parkeerplaats Hompesche Molen

Over wandelen in Maasgouw

Een van de mooiste plekken om te wandelen in Maasgouw is het natuurgebied De Beegderheide. Dit gebied biedt prachtige heidevelden, bossen en vennen. Er zijn verschillende wandelpaden die je door het gebied leiden en je kunt er genieten van de rust en stilte van de natuur.

Een andere mooie plek om te wandelen in Maasgouw is het natuurgebied De Koningssteen. Dit gebied biedt een afwisselend landschap van bossen, vennen en heidevelden. Er zijn verschillende wandelpaden die je door het gebied leiden en je kunt er genieten van de vele planten- en diersoorten die er te vinden zijn.

Verder kun je in Maasgouw ook een wandeling maken door het natuurgebied De Lange Vlieter. Dit gebied biedt een mooie omgeving om te wandelen en te genieten van de rust en stilte van de natuur. Er zijn verschillende wandelpaden die door het gebied lopen en je kunt er genieten van de prachtige uitzichten op de omgeving.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Limburg