Leusden

Leusden

Leusden biedt wandelaars talloze mogelijkheden om te genieten van de natuur en het prachtige landschap. Van rustige wandelingen tot langeafstandswandelingen, er is voor elk wat wils.

Wandelroutekaart Leusden

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Leusden

Over wandelen in Leusden

Een van de beste manieren om te wandelen in Leusden is door te genieten van de bosgebieden. Hier kun je wandelen door dichte bossen, langs open velden en heidevelden. Naast de natuurlijke schoonheid bieden deze gebieden ook historische bezienswaardigheden, zoals boerderijen, watertorens en uitkijktorens.

Voor degenen die liever langs waterwegen wandelen, is er het Valleikanaal, dat langs de groene omgeving loopt. Hier kun je genieten van een ontspannende wandeling langs het kanaal en door de omliggende natuur. Het gebied biedt ook tal van mogelijkheden om te genieten van de flora en fauna.

Leusden is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt talloze mogelijkheden voor een wandeling in de natuur. Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling of een langeafstandswandeling, het prachtige landschap van Leusden zal zeker indruk op je maken.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Utrecht