Dongen

Dongen

Dongen is een prachtige gemeente gelegen in het hart van Noord-Brabant en is een geweldige bestemming voor wandelaars. Het gebied heeft een gevarieerd landschap, variërend van bossen en velden tot waterwegen, waardoor het een ideale locatie is om te genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

Wandelroutekaart Dongen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Dongen

Over wandelen in Dongen

Een populaire plek om te wandelen in Dongen is het Dongen-Vaart gebied. Het gebied biedt verschillende wandelroutes die langs de prachtige Dongen-Vaart lopen. Dit gebied staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en is de thuisbasis van verschillende soorten vogels en dieren.

Een ander mooi gebied om te wandelen in Dongen is het bosgebied ‘De Bergen’. Het gebied heeft verschillende wandelroutes variërend van korte wandelingen tot langere wandeltochten. Het bosgebied heeft verschillende soorten bomen en biedt wandelaars de mogelijkheid om te genieten van de frisse buitenlucht en de rust van de natuur.

Dongen biedt ook een unieke ervaring voor wandelaars die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die langs historische gebouwen en monumenten lopen, zoals de Sint Laurentiuskerk en het oude Raadhuis.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Brabant