Diemen

Diemen

Wandelen in Diemen is een geweldige manier om de stad en de omliggende gebieden te verkennen en te genieten van de natuur. Diemen is een kleine gemeente in de provincie Noord-Holland, net ten oosten van Amsterdam. Deze gemeente heeft mooie parken, historische gebouwen en tal van wandelroutes die het hele jaar door beschikbaar zijn.

Wandelroutekaart Diemen

Filters

Gebruik de filters hieronder en druk op ''versturen'' om de wandelroutes te filteren.

Alle wandelroutes in Diemen

Over wandelen in Diemen

Een van de beste plekken om te wandelen in Diemen is het Diemerbos. Dit prachtige bos heeft kilometers aan wandelpaden die langs bomen, meren en weelderige groene omgevingen slingeren. Er zijn ook tal van fietspaden, waardoor het Diemerbos een populaire bestemming is voor zowel wandelaars als fietsers. Het bos heeft ook verschillende picknickplaatsen waar bezoekers kunnen genieten van een lunch of een snack in de buitenlucht.

Een andere populaire wandelroute in Diemen is het Diemerpark. Dit park is gelegen aan de rand van de stad en biedt een prachtig uitzicht op het water van het IJmeer. Het park heeft ook een groot strand en een jachthaven waar bezoekers kunnen genieten van watersporten zoals windsurfen en kajakken. Het Diemerpark heeft verschillende wandelpaden en fietspaden die bezoekers de kans geven om het park op hun eigen tempo te verkennen.

Meer wandelroutes zien? Bekijk dan alle routes in Noord-Holland